top of page

Møte for planlegging av årets "Slowtrain" ritt

For de som ikke kjenner til hva "Slowtrain" er, så er det altså et samarbeid mellom Ryttere i Randaberg Sykkelklubb, Sandnes sykkelklubb med hensikt å delta i ritt sammen som et lag i forskjellige Landeveisritt. Vi har valgt å kalle laget "Slowtrain". Nivået i gruppen "Nordsjøritt tider" er fra ca 3:20 til omtrent 4 timer.(Normale forhold) Også Ryttere fra andre klubber er velkommen til å bli med. Initiativtakere er Ole Petter Aareskjold, Ingrid Helland (SSK) --- Gro og Dag Haaland (RSK)

I fjor deltok vi på CLST (Colorline Stesdal Tour) Det var 21 mil med ren nytelse.

I 2018 satser vi på Bergen-Voss, som er ca 16,5 mil. Vi satser også å delta på flere ritt sammen i forkant, som Mairittet, Hammer, Spinnsprinten etc.. + en god del langturer.

 

Første møte i 2018 fant sted på Melkebaren i Sandnes, og vi hadde besøk av Katrine Larsen fra Røde kors, som snakket litt om Førstehjelp i forbindelse med sykling. Torild D. Kollsgård snakket litt om sikkerhet i forbindelse med å sykle i felt, og Henrik Waage gikk igjennom årets trasè. Ole Petter sto for organisering av møtet.

Her, Katrine demonstrerer hvordan sikre frie luftveier på Ole Petter

Her, Katrine demonstrerer hvordan sikre frie luftveier på Ole Petter

Hvis noen som ikke er med er interessert i å være med, ta kontakt med Gro, dahala@online.no

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page