top of page

Første turrittritt i år, "Klostermilå" (Torsdag 20.April 2023)

Dette er et ritt som blir arrangert av Rennesøy Sykkelklubb. Ruta er fra Mastrahallen- til Utstein kloster og tilbake. Dette er et Sprintritt, og det fins to klasser deltakere: Sprint / Racer Untertengnende var ikke vandt med sprintritt, og dette ble en ganske god økt. Taktikken er hovedsakelig: Ikke spar på kreftene, Bånn gass fra start til slutt :-) Men Takk til Rennesøy Sykkelklubb for dette arrangementet. Helt supert . Og kakebordet med masse gode kaker var jo prikken over I-en. På linken under kan dere finne bilder og mer om dette.

Satser på at vi ser flere fra Randaberg Sykkelklubb på dette rittet neste år Det kom litt bardus på så det ble ikke informert om rittet blandt medlemmene så mulig at infoflyten burde vert litt bedre i klubben :-).

Det er jo viktig å støtte naboklubbene.


Og været var upåklagelig. Strålende sol og 13-16 grader Litt vind, men mange følte vel at det var motvind overalt den dagen :-) Videolink fra rittet under (Litt dårlig oppløsning, beklager det) og, SKru av lyden :-)Bilder FV-Gro Lærum Håland, Christine Hammer Bore, Ove Bore, Jan Erik Nyman var også med i Tempoklassen. Dessverre er ikke bilde med klubbdrakt tilgjengelig.

Fotograf- ryttere: Helge Aukland

Video:Ove Bore

Ove Bore 23.04.23


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page